امروزه به علت مشکلات متعدد روحی، تغییر سبک زندگی و افزایش استرس‌، ریزش مو تبدیل به معضلی همه‌گیر شده است. با پیشرفت علم، روش‌هایی برای مقابله‌ با این معضل در نظر گرفته شده است. یکی از این روش ها، مزوتراپی مو است. در این مطلب به بیان فواید و عوارض مزوتراپی مو خواهیم پرداخت.

 

مزوتراپی مو چیست؟

مزوتراپی مو یک تکنیک درمانی است. در این تکنیک، داروها و عناصر لازم برای مو، از طریق پوست سر به آن وارد می‌شوند. هدف از انجام مزوتراپی مو، درمان و کنترل ریزش مو و سایر بیماری‌های مو است. با تزریق مواد مذکور در ناحیه‌ی هدف، فولیکول های مو تحریک شده و فیبر مو تقویت گشته و روند رشد مو، مجدداً شروع به کار خواهد کرد. نتیجه‌بخشی بالای مزوتراپی به این علت است که هیچ کدام از روش‌های دیگر، به اندازه‌ی مزوتراپی به عمق پوست سر نفوذ نمی‌کند.

 

مزوتراپی مو

فواید انجام مزوتراپی مو

فواید انجام مزوتراپی بسیار است. از جمله فواید مزوتراپی این است که شما به گذران دوره‌ی نقاهت و استراحت نیاز ندارید. در محل درمان، زخم یا برش ایجاد نخواهد شد. هنگام مزوتراپی، بیهوشی انجام نمی‌گیرد. مزوتراپی، یک روش غیرتهاجمی است. استفاده از کرم بی‌حسی باعث خواهد شد تا حین این روند، دردی احساس نکنید.

 

هزینه مزوتراپی مو

عوارض مزوتراپی مو

عوارض مزوتراپی مو، در صورت انجام صحیح آن، ناچیز است. اندکی سوزش در ناحیه‌ی تزریق طبیعی است و جای نگرانی ندارد. تست مواد تزریقی پیش از انجام فرآیند مزوتراپی توصیه  می‌شود، چرا که باعث می‌شود از واکنش‌های آلرژیک احتمالی جلوگیری شود.

تفاوت کاشت مو و مزوتراپی چیست؟

در روش کاشت مو ، مثل کاشت مو به روش BHT ، از نقاط دیگر بدن یا از فردی دیگر مو وارد پوست سر می شود، به عبارتی در روش کاشت مو، مو به پوست سر پیوند زده می شود تا در پوست سر رشد کند. اما در روش مزوتراپی مو خبری از ورود مو به داخل سر نیست. مزوتراپی با استفاده از مواد مغذی که دارد، رشد موها را تحریک می کند و مانع از ریزش مو می شود.

 

تکنیک انجام مزوتراپی مو چگونه است؟

طی مزوتراپی مو، مایعی حاوی از مواد مغذی در مزودرم پوست سر (مزودرم لایه ای زیر اپیدرم است که پیوند بین لایه های چربی بافت و پوست است) تزریق می شوند. این کار با استفاده از وسیله خاصی به اسم تفنگ مزوتراپی انجام می شود. این وسیله سوزن های استریل در سر خود دارد که محلول را به پوست سر تزریق می کند.

 

مزوتراپی مو از دو روش ترکیبی برای تحریک رشد موی سر استفاده می کند: تحریک مکانیکی و تحریک شیمیایی پوست سر.


محسن بروفر مزوتراپی ,مو ,سر ,پوست ,انجام ,روش ,مزوتراپی مو ,پوست سر ,انجام مزوتراپی ,  مزوتراپی ,عوارض مزوتراپی ,فواید انجام مزوتراپیمنبع

مراحل کاشت مو چیست؟

هایفوتراپی لیفت

کاشت ریش

مراقبت های لازم بعد از کاشت مو چیست؟

جوانسازی پوست

جلوگیری از ریزش مو

قیمت کاشت هر تار مو

مشخصات

آخرین جستجو ها

پوستر های دیواری ارزان سایت مرجع آموزش مرکز اجرای انواع سقف شیروانی مشاوره طراحی لوگو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی بهترین وبلاگ دانلود بازیهای جدید کامپیوتری کسب درآمد از اینترنت با مزه ها خرید قطعات لودر ولوو